UROLASTIC

U žena sa simptomima stresne i urgentne inkontinencije primjenjuje se niz metoda, a ako nema poboljšanja, dolazi u obzir liječenje urolasticom.
To je injekcija koja sadrži dvije komponente. One se nakon injiciranja vežu i tvorne meku fleksibilnu kuglicu.
Nakon lokalne anestezije tankom iglom injicira se urolastic na 4 pozicije oko mokraćne cijevi dok je još u tekućem stanju, a onda se brzo ukruti i tako sužava i stabilizira mokraćnu cijev (uretru). Ovim postupkom se poboljšava mehanizam zatvaranja mokraćne cijevi i sprečava nevoljno otjecanje mokraće. Urolastic ne srasta s ostalim tkivom, pa se može ukloniti djelomično (ako ga je previše) ili potpuno, ako to žena želi. Urolastic se, za razliku od drugih bulking sredstava, proizvodi od dugotrajnog materijala koji se ne apsorbira ponovo i koji je kompatibilan s tkivom.
Urolastic ima dugotrajan učinak. Sam postupak primjene je jednostavan, ambulantan, minimalno invazivan i brz – traje petnaestak minuta.
Već je prvo mokrenje drugačije, mlaz je primjeren i nema nevoljnog otjecanja mokraće.
Postupak nije stresan te se žena  može odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima.
Urolastic je metoda prilagođena ženama, pouzdana i sigurna, ima dugotrajan efekt, zahvat se izvodi ambulantno u lokalnoj anesteziji u petnaestak minuta, bez oštećenja uretralne sluznice jer se injicira pokraj mokraćne cijevi, pa je vrlo popularna metoda među ženama u inozemstvu.

RADNO VRIJEME

ponedjeljak – petak 7:00 – 19:00
prema dogovoru

  01 4846 060 / 01 4846 061
  01 4846 060 / 01 4846 061

Pregled možete dogovoriti telefonski

DOGOVORITE PREGLED
2017-11-20T18:06:03+00:00