Tretmani dermalnim
filerima hijaluronske
kiseline

Naša misija je omogućiti vam personalizirani tretman visoke kvalitete za prirodne i suptilne rezultate.

Poliklinika vili vis vitalis

Naše tretmane dermalnim filerima hijaluronske kiseline izvode renomirani stručnjaci.

Koristimo najkvalitetnije dermalne filere kako bismo zagladili bore, povratili izgubljeni volumen lica, povećali i oblikovali usne i napravili lifting cijelog lica.

Definirano lice

Pomažu definirati, oblikovati i podići lice s filerima za obraze. Fileri za obraze vraćaju volumen i poboljšavaju oblik ne kirurškim pojačivačima.

Povećane usne

Poboljšajte oblik i povećajte usne s filerima za usne. Usne prirodnog izgleda, povećanje i naglašavanje volumena usana koji privode iskusni stručnjaci.

Osvježene oči

Specijalni fileri za područje ispod očiju, tretiranje podočnjaka i tamnih krugova. Rezervirajte svoj termin kod naših iskusnih stručnjaka.

Profesionalno osoblje poliklinike Vili Vis Vitalis

Nudimo vam personalizirane tretmane u Poliklinici Vili Vis Vitalis. Naši stručnjaci koriste dermalne filere na bazi hijaluronske kiseline kako bi zagladili, podigli, oblikovali i pomladili lice. Tretmani dermalnim filerima su pogodni kao ne kirurška metoda ukoliko želite osvježiti i poboljšati svoju pojavu.

  • Sigurni i učinkoviti tretmani u kojim koristimo vrhunske proizvode
  • Tretmani koje provode iskusni stručnjaci
  • Prirodni i predivni (vrhunski) rezultati
  • Besplatni pregledi nakon tretmana

Što sve podrazumijeva tretman hijaluronskim filerima?

Fileri hijaluronske kiseline su sterilni, bezbojni gelovi koji se sintetiziraju u laboratoriju za pomlađivanje kože. Iako postoji više dermalnih filera koji su dostupni na tržištu, mi koristimo samo renomirane brendove kako bismo vam uvijek osigurali tretmane najviše kvalitete.

Nakon dogovora i oblikovanja plana željenog tretmana s vama koji uključuje i detaljno objašnjavanje procedura, naši liječnici će vam po potrebi anestezirati područje kože na kojem će se raditi kako bi vam cijelo iskustvo bilo što prihvatljivije. Oni će zatim upotrijebiti dermalni filer koji je za vaš tretman najprikladniji i injektirati ga pomoću igle ili mikrokanile već što je više prikladno ovisno o vrsti tretmana.

Nakon tretmana naš će vam liječnik po potrebi aplicirati balzam za cijeljenje na kožu kako biste mogli odmah uživati u rezultatima! Liječnik će odgovoriti na sva vaša pitanja koja bi mogli imati, dati vam upute i dogovoriti se s vama za kontrolni pregled.

Kada ću vidjeti rezultate i koliko dugo tretmani traju?

Rezultati su vidljivi odmah iako su moguće manje otekline i lagane iritacije. Kada se mjesto smiri nakon nekoliko dana moći ćete uživati u konačnom rezultatu. Rezultati traju prosječno 6 mjeseci ovisno od pojedinca do pojedinca.

Ukoliko želite tretman dermalnim filerima u Poliklinici Vili Vis Vitalis naručite se već danas.

Kako lice stari koža gubi dio svoje prirodne elastičnosti i razvijaju se više izražene linije ili područja naborane kože uzrokovane aktivnostima mišića ili opuštenost kože i pada tonusa koji rezultiraju stvaranjem nabora (na primjer između nosa i kuta usana).

Fileri mogu se koristiti u omekšavanju linija oko usana i obraza u blizini nosa. Dodatno fileri se mogu koristiti kako bi povećali dodatno naglasili linije usana i dodali im volumen. Za to se koriste privremeni fileri kao što su fileri hijaluronske kiseline (Restylane) koji imaju dokazanu sigurnost i ne dovode do neželjenih posljedica kao što je to mogućnost sa trajnim filerima.

Restylan je naziv brenda filera na bazi hijaluronske kiseline. Hijaluronska kiselina je prirodni šećer koji se nalazi u koži i tkivima, zajedno sa kolagenom daje najviše potpore važnom dermalnom sloju kože. Fileri se koriste sami, u kombinaciji sa botoxom ili operativnim zahvatom.

Prijavite se za termin

Koristimo najkvalitetnije dermalne filere kako bismo zagladili bore, povratili izgubljeni volumen lica, povećali i oblikovali usne i napravili lifting cijelog lica.

Fileri su učinkovito rješenje za vraćanje znakova starenja unatrag, s posebnim fokusom na opuštenu kožu i kožu bez sjaja. Naši liječnici će uzeti u obzir vaše zdravlje, stanje vaše kože te opseg opuštenosti vaše kože prije konačne preporuke. Vaše opće stanje organizma može biti faktor koji će utjecati na konačnu procjenu vas kao prikladnog kandidata za tretman filerima.

Tretman hijaluronskim filerima se smatra jednim od vrlo sigurnih i tretman s vrlo malo nuspojava.
Naši stručnjaci koriste svoje vještine kako bi produkt aplicirali na siguran i učinkovit način. Ovo je postala metoda koja je jako popularna i raširena, a dio je ponude mnogih Poliklinika.

Naši liječnici će vam već za vrijeme konzultacija objasniti sve moguće rizike ili nuspojave. Bit ćete upućeni u sve moguće rizike ili nuspojave kao što su: crvenilo, otekline, male izbočine na koži (ubodna mjesta). Druge rjeđe nuspojave uključuju: crvenilo, privremenu utrnulost i slabije cijeljenje, o čemu ćete također razgovarati prilikom planiranja tretmana. U svakom trenutku možete kontaktirati liječnika ukoliko imate i najmanju zabrinutost.

Naši liječnici sa velikom pažnjom apliciraju sredstvo kako bi osigurali da pacijentu iskustvo prođe što bezbolnije. Koriste se injekcije s jako tankim iglama a moguća je i lokalna anestezija u područja gdje se injekcije primjenjuju ukoliko pacijent osjeti i najmanju nelagodu.

Kao i kod mnogih drugih tretmana koji uključuju injektiranje sadržaja u određeno područje, očekivano vrijeme oporavka je minimalno. Učinci ili osjetljivost obično nestaju tijekom nekoliko sati i ne utječu na normalne dnevne aktivnosti. Naši će vam liječnici dati detaljne upute kako bi vaš oporavak bio što kraći a konačni rezultati vidljivi u najkraćem roku.

Nakon potpunog ciklusa tretmana možete očekivati vidljive učinke u rasponu 6 do 8 mjeseci.

Filerima možemo tretirati lice, ruke, vrat ili dekolte.

Tretmani se provode injektiranjem sadržaja u željeno područje, botulinum toxin opušta mišiće koji utječu na formiranje bora dok dermalni fileri hijaluronskom kiselinom izbočuju bore, vraćaju volumen ili nježno definiraju i oblikuju crte lica.