Poliklinika Vili Vis Vitalis SinišaStanković

Siniša Stanković, dr.med.

spec. ginekologije i opstetricije

Završio je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.U lipnju 1991,kao mladi liječnik,javio se kao dragovoljac u Hrvatsku vojsku gdje ostaje do 03.mj.1996. 

1996.započinje specijalizaciju iz ginekologije i porodništva u Klinici za ginekologiju i porodništvo u Općoj Bolnici Sveti Duh Zagreb. 

Tijekom specijalizacije je obavio veliki broj ultrazvučnih pregleda u trudnoći te ginekoloških transvaginalnih ultrazvučnih pregleda što mu je pomoglo u kasnijem kliničkom radu. 

Nakon položenog specijalističkog ispita 2001.je radio u ginekološkoj ordinaciji DZ Trešnjevka. Od 2003. do 2005.je radio na Klinici za ginekologiju i porodništvo OB Sveti Duh u Zagrebu, a od 2005 do 2009.u ginekološkoj ordiniciji DZ Petrinja. 

U tom periodu radi i kao vanjskih suradnik nekoliko ginekoloških ordinacija te je taj rad i veliki broj pregleda, zaslužan za bogatu kliničku praksu. 

2009.počinje raditi u ginekološkoj ordinaciji DZ Zagrebačke županije u Ivanić Gradu gdje radi i danas. Od 07.mj.2011.radi kao stalni vanjski suradnik u Poliklinici Vili. 

Kroz mnogobrojne učinjene preglede ima veliko iskustvo u antenatalnom nadzoru trudnoća, ultrazvučnim pregledima trudnica,2D, 3D i 4D ultrazvuku te transvaginalnom ginekološkom ultrazvuku.


Tijekom brojnih kolposkopskih pregleda stekao je i veliko iskustvo u dijagnostičkim i terapijskim postupcima premalignih promjena vrata maternice.