Tretmani dermalnim filerima hijaluronske kiseline

Naše tretmane dermalnim filerima hijaluronske kiseline izvode renomirani stručnjaci. Koristimo premium dermalne filere kako bismo zagladili duboke bore i nabore, povratili izgubljeni volumen lica, povećali i oblikovali usne i napravili lifting cijelog lica.

Naša misija je omogućiti vam personalizirani tretman visoke kvalitete za prirodne i suptilne rezultate.

Nudimo vam personalizirane tretmane u Poliklinici Vili Vis Vitalis. Naši stručnjaci koriste dermalne filere hijaluronske kiseline kako bi zagladili, podigli, oblikovali i pomladili lice. Tretmani dermalnim filerima su pogodni kao ne kirurška metoda ukoliko želite osvježiti i poboljšati svoju pojavu. Tretmani dermalnim filerima hijaluronske kiseline su posebno učinkoviti ukoliko želite:

  • Definirati, oblikovati i podići lice sa filerima za obraze. Fileri za obraze vraćaju volumen i poboljšavaju oblik ne kirurškim pojačivačima.
  • Poboljšati oblik i povećati usne sa filerima za usne. Usne prirodnog izgleda, povećanje i naglašavanje volumena usana koji privode iskusni stručnjaci.
  • Oživiti i osvježiti oči koje djeluju umorno sa filerima oko očiju. Specijalni fileri za područje ispod očiju, tretiranje podočnjaka i tamnih krugova. Rezervirajte svoj termin kod naših iskusnih stručnjaka.
  • Zagladiti bore i duboke nabore sa filerima za lice

Izaberite Polikliniku Vili Vis Vitalis za svoj idući tretman filerima zbog:

  • Sigurnih i učinkovitih tretmana u kojim koristimo vrhunske proizvode
  • Tretmana koje provode iskusni stručnjaci
  • Prirodnih i predivnih rezultata
  • Posvećene brige nakon tretmana i besplatnog pregleda po tretmanu

Što sve podrazumijeva tretman sa hijaluronskim filerima?

Fileri hijaluronske kiseline su sterilni, bezbojni gelovi koji se sintetiziraju u laboratoriju za pomlađivanje kože. Iako postoje više dermalnih filera koji su dostupni na tržištu, mi koristimo samo renomirane brendove kako bismo vam uvijek osigurali tretmane najviše kvalitete. 

Nakon dogovora i oblikovanja plana željenog tretmana sa vama koji uključuje i detaljno objašnjavanje procedura i cijena, naši liječnici će vam anestezirati područje kože na kojem će se raditi kako bi vam cijelo iskustvo bilo što ugodnije. Oni će zatim upotrijebiti dermalni filer koji je za vaš tretman najprikladniji i injektirati ga pomoću igle ili mikrokanile već što je više prikladno ovisno o vrsti tretmana.

Nakon tretmana naš će vam liječnik aplicirati balzam za cijeljenje na kožu kako biste mogli odmah uživati u rezultatima! Liječnik će odgovoriti na sva vaša pitanja koja bi mogli imati, dati vam upute i dogovoriti se sa vama za kontrolni pregled.

Kada ću vidjeti rezultate i koliko dugo tretmani traju?

Rezultati su vidljivi odmah iako su moguće manje otekline i lagane iritacije. Kada se mjesto smiri nakon nekoliko dana moći ćete uživati u konačnom rezultatu. Rezultati traju prosječno 6 mjeseci ovisno od pojedinca do pojedinca.

Ukoliko želite tretman dermalnim filerima u Poliklinici Vili Vis Vitalis naručite se već danas.

Dermalni Fileri Hijaluronske Kiseline

Kako lice stari koža gubi dio svoje prirodne elastičnosti i razvijaju se više izražene linije ili područja naborane kože uzrokovane aktivnostima mišića ili opuštenost kože i pada tonusa koji rezultiraju stvaranjem nabora (na primjer između nosa i kuta usana).

Facijalni fileri mogu se koristiti u omekšavanju linija oko usana i obraza u blizini nosa. Dodatno fileri se mogu koristiti kako bi povećali dodatno naglasili linije usana i dodali im volumen. Za to se koriste privremeni fileri kao što su fileri hijaluronske kiseline (Restylane) koji imaju dokazanu sigurnost i ne dovode do neželjenih posljedica kao što je to mogućnost sa trajnim filerima. 

Restylan je naziv brenda hijaluronske kiseline. Hijaluronska kiselina je prirodni šećer koji se nalazi u koži, zajedno sa kolagenom daje najviše potpore važnom dermalnom sloju kože. Fileri se koriste sami, u kombinaciji sa botoxom ili operativnim zahvatom.

Jesam li ja kandidat za filere?

Fileri su učinkovito rješenje za vraćanje znakova starenja unatrag, sa posebnim fokusom na opuštenu kožu i kožu bez sjaja. Naši liječnici će uzeti u obzir vaše zdravlje, stanje vaše kože te opseg opuštenosti vaše kože prije konačne preporuke. Vaše opće stanje organizma može biti faktor koji će utjecati na konačnu procjenu vas kao prikladnog kandidata za tretman filerima.

Jesu li tretmani filerima sigurni?

Tretman hijalurnoskim filerima se smatra jednim od sigurnih i tretman sa vrlo malo nuspojava. 

Naši stručnjaci koriste svoje vještine kako bi produkt aplicirali na siguran i učinkovit način. Ovo je postala metoda koja je jako popularna i raširena, a dio je ponude mnogih renomirani Poliklinika.

Jesu li tretmani bolni?

Naši liječnici sa velikom pažnjom apliciraju sredstvo kako bi osigurali da pacijentu bude ugodno. Koriste se injekcije sa jako tankim iglama a moguća je i lokalna anestezija u područja gdje se injekcije primjenjuju ukoliko pacijent osjeti i najmanju nelagodu.

Postoji li mogućnost rizika ili nuspojava?

Naši liječnici će vam već za vrijeme konzultacija objasniti sve moguće rizike ili nuspojave. Biti ćete upućeni u sve moguće rizike ili nuspojave kao što su: crvenilo, otekline, male izbočine na koži (ubodna mjesta). Druge rjeđe nuspojave uključuju: injekciju, privremenu utrnulost i slabije cijeljenje, o čemu ćete također razgovarati prilikom planiranja tretmana. U svakom trenutku možete kontaktirati liječnika ukoliko imate i najmanju zabrinutost.

Koje je vrijeme oporavka i povratak normalnim aktivnostima?

Kao i kod mnogih drugih tretmana koji uključuju injektiranje sadržaja u određeno područje, očekivano vrijeme oporavka je minimalno. Učinci ili osjetljivost obično nestaju tijekom nekoliko sati i ne utječu na normalne dnevne aktivnosti. Naši će vam liječnici dati detaljne upute kako bi vaš oporavak bio što kraći a konačni rezultati vidljivi u najkraćem roku. 

Koliko dugo traju učinci tretmana filerima?

Nakon potpunog ciklusa tretmana možete očekivati vidljive učinke u rasponu 6 do 8 mjeseci.

Koja područja mogu tretirati filerima?

Filerima možemo tretirati lice, ruke, vrat ili dekolte.

Koja je razlika između injekcija filerima hijaluronske kiseline i botoxa?

Tretmani se provode injektiranjem sadržaja u željeno područje, botulinum toxin opušta mišiće koji utječu na formiranje bora dok dermalni fileri hijaluronskom kiselinom izbočuju bore, vraćaju volumen ili nježno definiraju i oblikuju crte lica.

Povezani članci

Kolposkopija

ŠTO JE KOLPOSKOPIJA? Kolposkopija je dijagnostička metoda kojom se posebnim uređajem, koji se zove kolposkop, pregledava sluznica rodnice i vrata maternice.Naziv potječe od grčke riječi

Saznajte više